Om oss

En värld med färre saker och mer tid tillsammans. Det är vad vi på The happy factory vill inspirera till genom att göra det enkelt att ge bort upplevelser till barn. Presenter som aktiverar, sprider glädje och skapar bestående minnen för stora som små. 

För en tid sedan satt två småbarnsföräldrar och diskuterade utmaningen att hitta bra presenter till barn. Oavsett om det gäller kalaspresenter till dagiskompisen eller julklappar till kusinerna är det svårt att hitta alternativ. Och vad ska man föreslå när mor- och farföräldrarna ber om presenttips? Tänk om det fanns ett presentalternativ som var enkelt och roligt att både ge och få, som inte byggde på den redan för stora leksakshögen, och som bidrog till en mer hållbar utveckling och inspirerade till mer tid tillsammans.

Lösningen var enkel och idén till The happy factory var född.

Våra produkter består av noggrant utvalda barnaktiviteter som vi har samlat i ett antal spännande teman och paketerat i unikt illustrerade presentförpackningar som väcker barns intresse och nyfikenhet. Med olika inriktning och prisnivåer erbjuder vi produkter som passar för alla tillfällen, både som födelsedagspresenter till skolkompisen och som julklappar till barnbarnet. Som köpare väljer du ett passande tema och sen får mottagaren själv bestämma upplevelse. Produkterna beställs hos Upplevelsepresent.se och levereras direkt hem i brevlådan, antingen till köparen eller direkt till presentmottagaren.

Vi arbetar kontinuerligt för att utöka och förbättra vårt erbjudande så håll utkik efter nya teman och aktiviteter. Om du saknar någon aktivitet eller har idéer om ett roligt tema, får du gärna höra av dig till oss så ska vi försöka förverkliga det.

Anna & Sara