Barnfödelsedagspresenter

Du måste ta reda på hur mycket du ska spendera på presenter när ditt barn är tillräckligt gammalt för att bli inbjuden till födelsedagsfester. Även om du inte vill framstå som billig, kan en rad fester snabbt läggas ihop. Här är de bästa barnfödelsedagspresenterna när du har en budget, från barn du aldrig träffat till ditt barns bästa vän.

Bekanta

Det misslyckas aldrig med att förvåna mig. Ditt barn träffar en ny lekkamrat på lekplatsen och blir omedelbart inbjuden till denna nya väns födelsedagsfest. Gåvor till ditt barns bekanta bör hållas till ett minimum. Leta efter enkla leksaker som inte kostar mer än $5. Att ge hemgjorda presenter som du kan göra med dina barn är ett alternativ; ett urval av mångfärgat slem eller doftande lekdeg kommer säkert att glädja yngre barn.

Födelsedagspresentidéer för barn under 5 USD:

Kortspel och böcker
Klistermärken
Böcker för att måla
Färgpennor, kritor och andra konstverktyg

Klasskamrater

Spendera högst $10 på var och en av ditt barns klasskamrater. Om ditt barn har fler än 10 jämnåriga, minska antalet, annars kan du spendera en mindre förmögenhet under ett läsår. Håll dig till den budgeten för alla i ditt barns klass för att undvika skadade känslor.

Födelsedagspresentidéer för barn under 10 USD:

Uppsättningar av Play-Doh
Kickball\sPussel
Spel på vägen
Figurer i aktion
Set för att göra hantverk
konstmaterial

Vänner

Det finns några olika typer av vänner. Ditt barn har några nära vänner som han tillbringar mycket tid med, samt en eller två som han anser vara sina bästa kompisar.

Fortsätt spendera till $15 eller mindre för vänner ditt barn träffar ofta. Spendera ungefär 20 USD på vänner som står ditt barn särskilt nära.

Födelsedagspresentidéer för barn under 15 USD:

Legos
Spel för bordet
Bollar för sport
konstmaterial
Set för att göra hantverk
Pussel

Släktingar

Utgiftsgränsen för familjemedlemmar är den högsta. För en kusins ​​födelsedagsfest är en budget på upp till $25 en lämplig utgångspunkt. Om dina barn är nära sina släktingar i ålder kan du vara försiktig och gå över budgeten.

En mängd olika faktorer avgör hur mycket pengar som spenderas. Tänk på hur ofta du ser dem, hur nära din familj är och hur mycket andra familjemedlemmar spenderar. Du kommer att ha massor av presentalternativ för familjemedlemmar om du spenderar mellan $15 och $25.

Födelsedagspresentidéer för barn under 20 USD:

Träpussel med Barbies
Spel för bordet
konstmaterial
Böcker i inbunden

Ett annat spartips: Var en kunnig shoppare när det gäller att köpa presenter till barns födelsedagskalas. För att fylla på med födelsedagspresenter som du kan använda under hela året, leta efter köp en, få ett gratis fynd, branta rabatter, säljartiklar och Black Friday-erbjudanden.

Slutligen kanske du undrar om du ska köpa något även om festinbjudan anger “Inga gåvor”. Nej, så är inte fallet. När vissa gäster tar med presenter, och andra inte, kan det bli besvärligt.