Gåvor för barn

Att få presenter är källan till så mycket glädje under hela semesterperioden. Hur kan vi ingjuta samma anda av att ge våra barn? En säker teknik är att lära barn om glädjen i att ge. Tillåt dem att delta i:

Att välja den perfekta presenten.
Att få gåvan – antingen genom att köpa eller producera den.
Att slå in det med festligt papper och pryda det med band, rosetter, glitter och klistermärken är ett bra sätt att göra det extra speciellt.
Jag ska göra ett kort till det.
Vi presenterar presenten och ser hur glad den gör mottagaren.
På ett sätt är det också en present till dem. Vilken bättre gåva kan vi ge våra barn än möjligheten att ge andra glädje? Det är en stark sensation.

Vem kan ungdomar ge presenter till förutom sin familj? Och vilken typ av gåvor kan de ge? Många elever vill ge sin lärare hjälp. De spenderar trots allt timmar med henne varje vecka. Under den här säsongen av att ge är det bara naturligt att de vill ge henne en present. Det behöver inte vara kostsamt. Skolan kan ha policyer på plats. Fråga! Det är viktigt att behandla dem med respekt. Syftet med denna presentation är att få ditt barn att engagera sig i att ge, att visa läraren hur mycket du uppskattar allt hon gör under året och att visa att du bryr dig.

Här är några presentidéer till lärare. Begränsa dig dock inte till dessa alternativ, och de är bara begrepp. Ha också ett samtal med din ungdom. Det är trots allt hans present till sin lärare.

Kakor, handgjorda geléer, sylt eller salsa inslagna i semesterförpackningar och åtföljda av ett brev skrivet av studenten är alltid välkomna.
Att ta foton, göra och dekorera en kartongram, skriva namn och datum på baksidan och ge till läraren att njuta av är enkelt och roligt.
Resten av året förgyller en liten växt eller lycka-bambu i en liten vas hennes skrivbord och klassrummet.
En mugg nötter eller en portion varm chokladmix För en speciell mintchokladgodis, lägg till en godisrör. Om läraren har varit i yrket i femton år kanske hon redan har en miljard muggar, men en ny lärare kanske precis har börjat.
Om du vet att instruktören har en unik passion, leta efter en prydnad eller ett paket med anteckningskort som visar det.

Slå in vilken present som helst i festpapper och hjälp ditt barn att skriva en lapp som ska åtfölja den. Om hon inte kan skriva, låt henne färglägga kortets meddelandesektion och “signera” hennes namn. Gå till skolan med ditt barn före eller efter skolan för att träffa läraren och hjälpa henne att ge gåvan. Du kommer att kunna dela upplevelsen och glädjen att ge med dina vänner och familj.