Miljövänliga presenter för barn

Det finns olika anledningar till att du ska köpa miljövänliga presenter till dina barn. De håller längre och är mer miljövänliga. Dessutom, eftersom små barn är benägna att stoppa saker i munnen, bör du se till att deras leksaker är säkra och giftfria.

Du vet att dina barn kommer att älska att få en av dessa finaste miljövänliga presenter för barn, oavsett om det är för semestern, en födelsedag eller ett annat speciellt tillfälle.

Om du letar efter presenter till hela familjen, ta en titt på några av dessa populära inlägg för fler idéer:

PlanToys är nummer ett.

PlanToys är ett grönt företag som tillverkar en mängd uppfinningsrika leksaker för barn i alla åldrar.

Dessa robusta leksaker är skapade av gummiträd som har skördats på ett hållbart sätt. Icke-formaldehydlim håller ihop dem, och giftfria vattenbaserade färger används för att måla dem.

Dessa leksaker kommer att tilltala barn som tycker om att låtsas leka:

  • Kit för en läkare
  • Kit för en veterinär
  • Sminkväska
  • Kit för en tandläkare

Tänk på några av dessa fantastiska PlanToys om du har ett barn som tycker om att spela musik:

Rainstick Banjo Xylophone Dubbelt trumset.

PlanToys inkluderar också några fantastiska miljövänliga babyleksaker, som:

Triangelgripande leksak för en babyrulle
Leksak med nyckelskalla som du kan forma och sortera

2. Roliga grejer för barn

Vill du ge tillbaka när du handlar barnpresenter? Då är GreaterGood’s Creative Kidstuff rätt för dig. Du hittar ett stort utbud av leksaker för barn i alla åldrar och intressen här.

De inkluderar leksaker för nyfödda och småbarn och konstruktions- och vetenskapsleksaker för äldre barn. Ett brett sortiment av konst- och hantverksartiklar, sport- och utomhusleksaker, spel, pussel och låtsasleksaker finns också tillgängliga.

Det bästa av allt är att varje köp som görs genom GreaterGoods Creative Kidstuff hjälper till att finansiera säkra graviditeter och förlossningar.

3. Haba återanvändbar shoppingväska för barn

Med dessa charmiga miljövänliga Haba-leksaker kan dina barn tro att de gör sin matinköp utan avfall.

Haba återanvändbara grönsakspåse för barn har en nätpåse och nio trägrönsaker, medan Haba återanvändbara fruktväska i barnstorlek innehåller en nätpåse och träfrukt.

Massivt bokträ från hållbart brukade skogar används för att skapa träfrukter och -grönsaker färgade med giftfria vattenbaserade färgämnen.

Crayon Rocks (nr 4)

Sedan han kunde gå har min son varit helt förälskad i småsten. Jag måste tömma hans fickor på alla stenar han har samlat upp utifrån varje gång jag tvättar.

Jag visste att jag var tvungen att köpa Crayon Rocks till min son när jag såg paketet, och han älskar dem. Denna Crayon Rocks-låda innehåller fyra kritor i var och en av de sexton nyanserna, för totalt 64 kritor. Denna Crayon Rocks-låda har två av var och en av de 32 färgerna för totalt 64 kritor.

Dessa miljövänliga kritor är tillverkade med giftfria pulverfärgade nyanser och är gjorda av bearbetat sojavax snarare än petroleumparaffin.

Dessutom ser dessa kritor inte bara coola ut, utan de lär också barn hur man håller en penna korrekt med stativgreppet.

Eco-Kids är en grupp barn som är måna om miljön.

Tyvärr kan många barnkonstprodukter innehålla skadliga ämnen. En undersökning av tio olika ansiktsfärger som köpts i butik upptäckte att de alla hade ledningen i sig. Det är därför vi tillverkar vår ansiktsfärg hemma.

Borax finns också i vissa butiksköpta lekdeg. Även om detta är ett naturligt mineral, är det också ett bekämpningsmedel som kan döda myror. Det är därför jag inte använder borax i mitt hemmagjorda diskmedel, och mina barn och jag gör vår lekdeg.

Vi köper ekobarn för konsttillbehör som vi inte kan göra hemma. Eco-kids producerar ett brett utbud av helt naturliga, giftfria konsttillbehör. Här är några av de bästa barnvänliga alternativen:

Eko-deg
Konstdyna för trottoarkrita
Måla med fingrarna

Du kan också ge Arts and Crafts Busy Box, som bland annat innehåller ett origami-kit, ekodeg, ett kit för att tillverka ljus av naturligt bivax och pinnar av bivax.

6. Grönt hantverk för barn

Du behöver inte ge barnen en konst- och hantverkslåda som en fantastisk miljövänlig present. Du kan också ge barn fascinerande STEAM-lådor tack vare Green Kid Crafts.

När du erbjuder dessa utbildningslådor som gåva väljer du en åldersanpassad plan, och dina barn får en månadslåda med fyra till sex pedagoger godkända konst- och vetenskapsprojekt som de kommer att uppskatta att göra.

Green Kid Crafts samarbetar med One Tree Planted för att plantera ett träd för varje onlinebeställning, förutom att inkludera grönt och miljövänligt material i paketet.

Min son har tidigare fått liknande lådor, och han älskar dem. Dessutom uppskattar jag att han får ha lite skärmfritt kul samtidigt som han lär sig viktiga vetenskapliga principer.

Kolla in dessa fantastiska miljövänliga prenumerationsboxar för ännu mer ovanliga presentidéer för noll avfall och plastfritt boende.

Gröna leksaker (nio)

Green Toys har ett brett utbud av underhållande leksaker för barn i alla åldrar. De är skapade i USA av 100 procent återvunna mjölkkannor av plast, så de är fria från BPA, PVC och ftalater.

Du behöver inte vara orolig om dina barn stoppar dessa leksaker i munnen eftersom de följer FDA:s riktlinjer för kontakt med livsmedel och uppfyller eller överträffar amerikanska och internationella säkerhetsriktlinjer för leksaker.

Här är några bra val för nyfödda och små barn:

Uppsättning av staplare och form sorterare
Leksaksstartset för bebisar
Koppar staplade
Tänk på några av dessa utmärkta alternativ för äldre barn:

Uppsättning av biltransportfordon
Gårdslekset med parkeringsgarage
Teservis för barn
Skön lekstuga

Om du ger eko-deg från eko-barn i present, här är några bra leksaker att följa med:

Uppsättning av degverktyg
Nominerad till en ung kock
Uppsättning av racerbilar
Uppsättning av verktyg för att göra blommor

EverEarth (nummer 8)

EverEarth är ett familjeägt träleksaksföretag som använder en rad hållbara processer för att skapa miljövänliga leksaker av hög kvalitet.

De är dedikerade till att bevara våra skogar, och det är därför de har gått med i Plant-a-Tree-kampanjen. Varje gång en leksak köps planteras ett personligt träd i den EverEarth FSC-certifierade skogen, vilket gör att barn och föräldrar kan delta i skogens föryngring.

Andra försök att främja hållbarhet Toxinfria färger, återvinningsbara förpackningar och miljömässigt hållbara frakttekniker är bland EverEarths metoder. De återvinner också så mycket som möjligt och återvinner avfallsmaterial som sågspån när det är möjligt.

EverEarths finaste leksaker inkluderar följande:

Aktivitetsrullator med bambu gunghäst
Aktivitetskub för trädgården
Åka trehjuling
Spela rollen som en snickares arbetsbänk.