Presenter till barn: Hur man köper eller gör dem

Det är inte svårt att välja presenter till dina barn, men det kan vara svårare att välja presenter till barn som inte bor hos dig, som gudsöner, syskonbarn och barnbarn, för att nämna några. Barn utvecklar sina hobbyer och växer upp i sin hastighet. Så här är några tips som hjälper dig att fatta ett bättre beslut.

Prata först och främst med föräldrarna.

Att ringa ett kort telefonsamtal till barnens föräldrar kan hjälpa dig att välja rätt present. Barnens intressen väcks ofta av ett populärt tv-program eller något populärt i skolan. Vissa barn, till exempel, tycker om att samla på saker som Pokémon-kort, kulor, Yu-gi-oh-kort och Bey-blad, för att nämna några. På samma sätt behöver tjejer tillbehör som kompletterar deras leksaker, till exempel kläder för Barbiedockor.

Tips #2: Leta efter leksaker på internet.

Du har ingen aning om vad dina barn gillar eller ogillar med leksaker som vuxen, och en leksakshandlare online kan ge dig rekommendationer. Med lite forskning kommer du att få några förslag och beställa några leksaker som barnen kommer att uppskatta.

Om du inte är säker på vilken webbplats du ska besöka för att få aktuella idéer, använd Google för att leta upp relevanta termer. Om du till exempel skriver “leksaker för barn” i Google får du en lista över webbplatser som säljer leksaker för barn.

Tips #3: Håll dig till klassikerna

Vissa barnpresenter är alltid populära. Leksaker som Lego, hantverk, Barbies, magiska trick, klistermärken och studsbollar, till exempel, går aldrig ur mode. Böcker, enligt vår mening, är inga fina presenter, men de kan ge underhållning i många år. Barnböcker är en tidlös present.

Tips #4: Ge din familj presenter

Att ge presenter till hela familjen vid ett firande, som jul, är en fantastisk idé. Du kan till exempel välja mellan filmkort, lunchkuponger och entré till en lokal pool, bland andra alternativ. Återigen kan du kontakta barnfamiljen för förslag.

På samma sätt kan du göra en presentkorg för hela familjen. En familje-DVD kan till exempel kombineras med en påse popcorn och chokladkakor. Du kan också göra en bricka med muffinsformar av hög kvalitet med glasyr, kakmix, foder och en massa strössel. Barn gillar faktiskt att förbereda sina läckra cupcakes.

Tips #5 Ha en läcker godbit!

Några klubbor eller godis kan också vara en fantastisk present, och det har potential att förvandla godsakerna till en underbar present. Du kan göra gigantiska klubbor, stora ormklubbor och så vidare.

Så där har du det: fem presentidéer för föräldrar. Om du är förälder, ha dessa förslag i åtanke när du gör eller köper presenter till dina barn.