SNABBTIPS FÖR ATT VÄLJA DE BÄSTA PRESTOKORTEN FÖR BARN!

Alla tycker om att få presentkort. De är den mest populära presenten för människor i alla åldrar, från vuxna till tonåringar till barn! Presentkort har lett önskelistor i mer än nio år, under semesterperioden och hela året!

Detta gäller särskilt bland millennials, och trenden fortsätter bland barn och tonåringar i alla åldrar. Presentkort är populära bland våra barn på grund av deras mångsidighet och användning, och de kommer sannolikt att njuta av att få dem som en gåva.

Om du letar efter en unik present till ditt barn är ett presentkort ett utmärkt alternativ. Du kan ge presentkort till dina barn som en del av deras födelsedagsfirande, betydande helgdagar, eller göra dem glada, eller som en belöning för bra betyg eller deltagande i ett idrottslag!

Presentkort är bra för nästan alla tillfällen, och de säljs i nästan alla företag och anläggningar, så du har massor av alternativ när du ska välja ett för ditt barn.

Men om du köper ett presentkort för ett yngre barn (säg under 13 år), måste du göra några ytterligare överväganden.

Naturligtvis måste du överväga ditt barns smak och preferenser – du skulle inte ge en Barbie-hängiven ett presentkort till en sportbutik! Däremot bör flera andra kriterier påverka ditt beslut.

Den här artikeln kommer att titta på några grundläggande riktlinjer för att välja presentkort för barn. Den här guiden kan hjälpa dig att välja rätt presentkort för ditt barns födelsedag, grundskoleavslutning eller något annat tillfälle.

1. VÄLJ LÄMPLIGT VÄRDE

Att välja rätt värde för ett presentkort för barn är det första steget. Presentkort finns i en mängd olika valörer, men hur vet du vilket som är bäst för ditt barn?

Naturligtvis kommer svaret att avgöras av din budget och händelsen du köper presentkortet. Du kanske är beredd att spendera 100 USD på ett Target-presentkort för ditt barns födelsedag, men en examen eller en sportseger kanske bara ger dem ett presentkort på 20 USD.

Icke desto mindre visar studier att det genomsnittliga presentkortet för en ungdom kostar mellan $25 och $50. Ungefär 60 % av de tillfrågade sa att de köpte ett presentkort på 25-50 USD till ett barn eller en tonåring.

Yngre barn, på det hela taget, accepterar lägre kontantbelopp. Ändå rekommenderar vi ett lägsta presentkortsvärde på $20 för de flesta presentkort; något lägre, och ditt barns köpalternativ kan vara kraftigt begränsade.

2. VÄLJ ETT PRESENTKORT MED MÅNGA LÅGA KOSTNADSALTERNATIV

Detta är relaterat till den första punkten. Yngre barn lägger högre vikt vid kvantitet än kvalitet. Naturligtvis varierar detta för varje barn, men för yngre barn är möjligheten att köpa en större mängd produkter ofta att föredra. Det känns mer tillfredsställande att köpa många saker samtidigt, och ungdomar är mindre benägna att vilja investera i högkvalitativa, robusta föremål som håller länge.

När du letar efter en butik som säljer presentkort, leta efter en med många prisvärda, billiga alternativ. En av anledningarna till att Target-presentkort är så populära är detta. Target säljer ett brett utbud av produkter, inklusive leksaker, tv-spel och elektronik, samt flera lågprisartiklar.

Detta ger ungdomar möjlighet att spendera sitt presentkortssaldo på en enda vara eller en samling billigare leksaker, tillbehör och andra produkter.

3. VÄLJ EN LÄTTTILLGÄNGLIG BUTIK

Det är en bra idé att köpa presentkort till lokala företag och återförsäljare som ligger inom gång-/cykelavstånd om du vill att dina barn ska kunna lösa in dem självständigt. Barn älskar tanken på att kunna handla ensamma, och att ge dem ett presentkort ger dem möjlighet att gå ut och köpa något de har haft koll på ett tag.

Du måste ge ditt barn en skjuts till butiken om det inte finns några återförsäljare i närheten eller om du inte vill att de ska gå ut på egen hand. Återigen skulle det hjälpa om du letade efter en närliggande butik som säljer presentkort. Att köra 45 minuter till en butik kan ta mycket tid på dagen, så välj en butik som ligger i närheten.

Du kan också köpa presentkort för dina barn till internetbutiker som Amazon, iTunes eller Steam. Detta gör det möjligt för individer att lösa in presentkort från bekvämligheten och säkerheten i sina egna hem och köpa självständigt.

4. KÖP ETT PRESENTKORT MED ETT STORT MELLAN AV ALTERNATIV.

Barn tycker om att ha alternativ och kan vara ganska krävande. Det är därför det är viktigt att välja ett presentkort från en butik med ett brett utbud av produkter. Ett stort varuhus, som Target eller Walmart, är vanligtvis ett bra val, eftersom dessa butiker erbjuder nästan allt ett barn kan önska sig.

Om du köper ett presentkort med begränsade alternativ kan ditt barn bli irriterad när de handlar och inte hittar det de vill ha. Om detta händer kan ditt presentkort ha en stor negativ inverkan, och du kan behöva “köpa” presentkortet av ditt barn.

Så, innan du går ut och köper ett presentkort från ett företag som erbjuder presentkort, tänk på ditt barns intressen och butikens många shoppingalternativ. Detta hjälper dig att göra ett utbildat urval.

Du kan också föra en lista över saker som ditt barn har visat intresse för – som atletiska strumpor, nya leksaker eller ett nytt tv-spel – och använda den listan för att hjälpa dig välja rätt presentkort. Den här listan kan också vara användbar om de inte kan bestämma vad de vill köpa eftersom du kan påminna dem om vad de tidigare har diskuterat.

5. VÄLJ ETT PRESENTKORT TILL EN BUTIK SOM DU TYCKER.

När du är ute och handlar med dina barn är det här ett fantastiskt sätt att multitaska. Hitta en butik som säljer presentkort du gillar och köp dem till dina barn! Du kommer att kunna välja en butik som ligger i närheten och som du ofta besöker – och dina barn kommer att kunna handla sina varor medan du gör dina dagliga ärenden!

Låt dina barn välja sina presenter när du handlar, och de kommer utan tvekan att hitta något de tycker om. Det bästa är att den här tekniken inkluderar ett inbyggt “bailout”-alternativ. Om dina barn inte upptäcker något de gillar kan du erbjuda dig att låta dem “sälja” sina presentkort till dig för kontanter om de inte hittar något de vill ha.

Du kommer att kunna använda presentkortet, och de kommer att ha pengar att spendera någon annanstans – det är en vinn-vinn-situation!

6. HANTERA DINA BARNS PRESENTKORT

Barn har en vana att lägga bort nästan allt de får tag på. När du ger ditt barn ett presentkort, se till att de förvarar det säkert – och notera viktiga detaljer som presentkortsnummer, utgångsdatum, säkerhetskod och annan information.

Om ditt presentkort tappas bort kommer du att kunna lösa in det online, och du kanske till och med kan köpa ett ersättningskort från utvalda butiker.

Om det alls är möjligt, håll koll på de återstående saldona. Om dina barn försöker använda ett presentkort på 50 USD bara för att upptäcka att de redan har spenderat större delen av krediten, kommer de att bli missnöjda.

Så håll koll på ditt barns presentkort och se till att de används innan utgångsdatumet.